- Autor: tkoskubova
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 500 |
Zeleninová směs hrášek + mrkev + kukuřice | 250 |
Voda | 1000 |
Dochucovadla:
Zeleninový bujón,sůl,polévkové bylinky
Energetická hodnota celkem: 1300 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 61,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 325 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 15.3, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 8.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Celer na krájíme na drobné kousky(nebo nastrouháme nahrubo) a dáme vařit.Zvlášť si uvaříme mražený hrášek s mrkví.Ochutíme zeleninovým bujónem nebo bylinkami do polévky(pak je nutno polévku ještě dosolit).Uvařenou zeleninu rozmixujeme a podáváme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.